}else{ ?> background-image

Licenties


Licentietypen

RisicoRegeling kan gratis geprobeerd worden. Indien u besluit om het programma commercieel te gaan gebruiken dient u een licentiecode aan te schaffen. Er zijn twee soorten licenties: de projectlicentie en de bedrijfslicentie.

Projectlicentie
Heeft u één project waarop de risicoregeling op van toepassing is, of werkt u in een combinatie, dan is dit de beste licentie. Voor 295 euro exclusief BTW kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden van het programma. U kunt de projectlicentie aanvragen via deze website.

Bedrijfslicentie
Heeft u binnen uw organisatie vaker te maken met de risicoregeling, dan is de bedrijfslicentie meestal de goedkoopste oplossing. De prijs van een bedrijfslicentie is afhankelijk van de omvang van het bedrijf en het verwacht gebruik van RisicoRegeling. Vraagt u gerust vrijblijvend een prijs aan.

Aanbieding voor overheden
Tot eind 2015 is er een aanbieding voor overheden (geen semi-overheden) om gratis een 5 jarige licentie te krijgen. Deze aanbieding geldt alleen voor overheden die niet eerder gebruik gemaakt hebben van een aanbieding.

Een licentie invoeren

De eenvoudigste manier om de licentie in te voeren is om het ontvangen licentiebestand te openen (door dubbelklikken). RisicoRegeling zal automatisch de licentie inlezen en opslaan. Vanzelfsprekend dient het programma dan wel geïnstalleerd te zijn op uw computer. De licentie kan ook via het programma ingevoerd worden.
  1. Ga via het menu Bestand naar Opties;
  2. Selecteer in het optievenster het tabblad licentiebeheer;
  3. Klik op de knop Een licentie toevoegen;
  4. Voer de licentiegegevens in. Dit moet nauwkeurig gebeuren, inclusief spaties en andere leestekens. De benodigde gegevens voor een projectlicentie wijken af van de gegevens van een bedrijfslicentie. Klik vervolgens op volgende;
  5. Type de licentiecode in. De licentiecode begint met een P of een B. Deze is al op het scherm weergegeven en moet dus niet ingetypt worden. Ga verder met volgende;
  6. Als u de gegevens goed heeft ingetypt, krijgt u een melding dat de licentiecode is toegevoegd. Als u een foutmelding krijgt, ga dan terug en controleer de licentiegegevens en licentiecode. Lukt het niet om de licentie in te voeren, neem dan contact met ons op.
© RisicoRegeling.nl 2022
hide panel Loading...